rode curry gerecht

Een date is altijd spannend, sommige mensen vinden het dan ook prettiger om elkaar in een rustige omgeving te ontmoeten. Dit kan ook thuis zijn, maar dan moet je wel het geluk hebben dat de ander dit vertrouwt. Ben jij die gelukkige? Dan is dit artikel zeker iets voor jou, in dit artikel ga ik je namelijk uitleggen hoe jij jouw date het beste kunt ontvangen. Hoe verras je hem of haar? Welke gerechten kun je het beste klaar maken? Deze vragen ga ik beantwoorden in dit artikel.

rode curry gerecht

Hoe hem of haar verrassen

Het begint al bij de ontvangst, neem hem of haar zijn jas aan, en vraag of hij of zij iets te drinken wil. Zorg dat je huis goed schoon is, dit past bij een verzorgde uitstraling. Geef hem of haar uit waardering een cadeautje, bijvoorbeeld rozen of voor de man een bierpakket. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, je hoeft natuurlijk geen cadeautje te kopen, maar in mijn ogen kan het nooit kwaad. Luister naar elkaar, en geef elkaar de ruimte om te acclimatiseren. Opdringerig zijn kan een verkeerde indruk wekken, en het vertrouwen schaden voor een eventuele vervolg date. Laat elkaar vrij. Daarnaast is de sfeer belangrijk, steek bijvoorbeeld kaarsjes aan, en zet een zacht neutraal muziekje op. Heb je elkaar al vaker ontmoet? Dan kun je misschien ook nog de woonkamer of badkamer versieren met rozenblaadjes.

Wat moet je koken

Het ligt er natuurlijk maar net aan wat je hoopt te bereiken. Wil je hem of haar eventueel al het bed in lokken? Of wil je daar nog even mee wachten? Maar er zijn zeker een aantal ingrediënten en gerechten die geen kwaad kunnen. Maar vraag altijd vooraf wat de favoriete gerechten zijn, en of hij of zij eventueel ergens allergisch voor is, bijvoorbeeld pittig eten, of noten. Je zou bijvoorbeeld een rode curry gerecht kunnen serveren, het nuttigen van pittige gerechten verhoogd namelijk de zin in seks. En ook al wil je nog niet direct aan seks denken, het kan ook al een pittige zoenpartij opleveren. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook vele andere gerechten die je kunt bereiden. Zoals een heerlijke carpaccio, of een pasta gerecht. Ben je niet goed in koken? Dan kun je natuurlijk ook gewoon sushi bestellen.