Lean

Een tijd geleden heb ik kennis mogen maken met Lean. Dat is een speciale managementfilosofie wat ervoor wil zorgen dat er niets verspilt wordt. Dan heb ik het niet over afval, maar bijvoorbeeld over kostbare tijd. Ik heb hier kennis mee gemaakt doordat een vriend van mij er een training in had gevolgd. Ik heb hem nog nooit zo enthousiast over iets horen vertellen. Hij zei dat er echt een wereld voor hem open was gegaan. Hij had zoveel geleerd en keek opeens echt anders tegen dingen aan. Doordat hij erg zo gepassioneerd over praatte, besloot ik zelf ook eens wat meer informatie erover op te zoeken.

Training

Kom meer te weten over Lean

Na mate ik meer las over Lean, hoe meer het mij ging interesseren. Ik besloot daarom om mijn vriend op te bellen met de vraag waar hij die cursus gevolgd had. Hij vertelde mij dat hij die bij het bedrijf The Lean Six Sigma Company gedaan had. Nadat ik de naam doorgekregen had, heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik vertelde haar dat ik graag wat meer informatie zou ontvangen over de verschillende trainingen die zij aanboden op de website.

Training

Stop nooit met leren en jezelf verbeteren

Nadat de vriendelijke medewerker mij over alle verschillende Lean trainingen had verteld, besloot ik om voor de intensieve te gaan van zes dagen. Ik had er heel erg veel zin in, maar vond het ook wel spannend. Nadat de zes dagen om waren, snapte ik waarom mijn goede vriend hier zo ontzettend enthousiast over geweest was. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om deze uitdagende training te volgen. Het is echt belangrijk om altijd te blijven leren en jezelf te blijven uitdagen.