Mijn ervaring met een lounge ligbed

Mijn ervaring met een lounge ligbed is ontzettend positief. Vorig jaar heb ik er een aangeschaft en sinds dien kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik kom in mijn tuin volledig tot rust op mijn lounge ligbed en ik kan ultiem genieten van mijn zomervakantie.

Zon

Ik vond het altijd al mooi staan in een tuin, en heb ook altijd al dit soort ligbedden willen hebben. Nu begon de zon een beetje te schijnen en kreeg ik steeds meer behoefte aan een plek waar ik kon relaxen en tot rust komen in de tuin. Ik begon met op een handdoek proberen te genieten van de zon, maar dit was geen succes. Ik kreeg al snel last van mijn rug en heb dit later ook nooit meer gedaan. Later zag ik in een folder de lounge bedden van Dutch Rivièra staan en ik was meteen verkocht. Ik heb gebeld naar de showroom en ben direct goed geholpen.

lounge-ligbedShowroom

Ik heb in de showroom verschillende modellen kunnen bekijken en met wat hulp van ontzettend vriendelijke medewerkers de juiste keuze kunnen maken. Ik heb uit eindelijk gekozen voor een wit gekleurde set van twee lounge bedden. Ik heb deze keuze gemaakt zodat ons hele gezin op de bedden kan liggen, of wanneer we bezoek hebben we extra banken hebben in de tuin. Zo komen ze altijd van pas!