Spelletje spelen op telefoon

De Avatar game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, de studio achter Tom Clancy’s The Division en anderen. Een spel dat zich afspeelt in de Pandora-wereld van James Cameron zal worden gebouwd op de Snowdrop Engine. Hoe de echte wereld eruit zal zien, is nog onbekend, maar iedereen die de film “Avatar” heeft gezien, kan zich dat voorstellen. De karakters met blauwe lichamen en gezichten zullen nu in een video spel komen en kan je in het lijf denken van je favoriet avatar. Dat zal het grootste punt zijn om deze game te gaan kopen en daarom zullen er ook veel fans van de film hierheen komen om het spel toch even uit te proberen.

Deze game is uitgesteld en komt dit jaar toch niet uit

De promotievideo die boven dit artikel is geplaatst, bevat alleen interviews met ontwikkelaars en avatar-films, niet de nieuwe game. De respondenten noemen echter open wereld games omdat ze gamers in staat stellen de wereld van Pandora te ontdekken. Dit is niet de eerste keer dat Ubisoft en Lightstorm Entertainment samenwerken aan een game. James Cameron’s Avatar werd uitgebracht in 2009. Deze third-person shooter is uitgebracht voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Ubisoft meldt dat er een nieuwe Avatar-game naar consoles en pc komt. 

De releasedatum is dus nog niet bekend

Er is nog geen releasedatum voor de game. Na het overweldigende succes van Avatar uit 2009 kondigde James Cameron vorig jaar opnieuw aan dat de film meerdere sequels zou krijgen. Het is nog niet bekend wanneer het volgende deel uitkomt, maar het gerucht gaat dat het rond Kerstmis 2018 zal zijn. We moeten nog veel leren over Avatar: Frontiers of Pandora. Met de eerste van vier nieuwe Avatar-sequels die in 2022 worden uitgebracht, lijkt de game op een goed moment te komen. Pandora’s Frontier staat gepland voor hetzelfde jaar, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. Het lijdt geen twijfel het hele jaar door veel meer zullen leren over Avatar-spellen. Dus ga nu snel de nieuwe game pre-orderen!