France Comfort

Op de website van France Comfort kijken mijn man en ik altijd als wij weer onze vakantie gaan planning. Op deze site vind jij namelijk allemaal verschillende soorten vakantieparken in Frankrijk. Sinds wij kinderen hebben, vinden wij het heel erg leuk om elk jaar naar een ander park toe te gaan. Wij kunnen dan heerlijk ontspannen terwijl onze kinderen lekker over het park hollen met leeftijdsgenootjes. Ook ontmoet je daar vaak andere ouders waar je in de avond gezellig mee kan borrelen. Er hangt altijd een gezellige sfeer op de parken en iedereen let ook een beetje op elkaar.

Vakantie

Jouw vakantie begint op France Comfort

ik weet nog wel dat ik voor het eerst op France Comfort keek. Ik was echt even overrompeld door alle keuze. Zij bieden echt parken in het hele land aan. Zo kun jij elke keer weer naar een ander deel van Frankrijk gaan als jij zou willen. Mijn man en ik kozen uiteindelijk voor een klein park in het noorden van het land. Dat leek ons met kleine kinderen wel een goede keuze, zo hoefden wij niet te lang te rijden. Het vakantiepark voldeed precies aan de beschrijvingen en het huisje zag er precies zo uit als op de foto’s.

Vakantie

Alleen maar goede ervaringen

Omdat een vakantiepark kiezen op France Comfort zo goed bevallen was de eerste keer, besloten wij het jaar daarop weer naar een ander park te gaan. Sindsdien boeken wij alleen nog maar via hen. Nu de kinderen ook wat ouder zijn, gaan wij altijd naar een gebied in zuid Frankrijk. De natuur is daar echt heel erg mooi. Er zijn daar veel leuke dingen te doen, zoals naar een lokale markt gaan. Als het een dag echt heel heet is, liggen wij lekker langs het zwembad. Neem ook een kijkje op de website en vind jouw vakantiepark.