luxe reizen

Onze laatste vakantie was een vakantie die wij niet snel meer zullen vergeten. . Omdat wij vijf jaar samen waren, wilden wij een speciale vakantie boeken, een van de luxe reizen. Deze vonden wij op https://silktravel.be.

Verschillende hotels


Op https://silktravel.be worden verschillende hotels in verschillende landen aangeboden. Allemaal super luxe en mooi. Het was dus nog lastig kiezen. Na alles rustig bekeken te hebben, kozen wij voor een hotel in Spanje. Hier boekten wij een mooie suite. Het hotel bleek over een privé strand te beschikken en het hotel had maar liefst vier restaurants. En dat was niet het enige. Het hotel beschikt werkelijk waar over alles wat je nodig hebt. Je hoeft de hele vakantie dus niet bij het hotel weg. De recensies die wij lazen waren stuk voor stuk geweldig. We hebben dus gelijk geboekt en we hebben echt een geweldige vakantie gehad. Het was echt een unieke ervaring in zo’n geweldig hotel.

Klapper op de vuurpijl


Als klapper op de vuurpijl, ging mijn vriend op onze laatste avond op zijn knieën voor mij. Hij deed een huwelijksaanzoek op het privé strand! Dit was natuurlijk de perfecte plaats voor deze vraag. Natuurlijk zei ik ja en toen wij op onze kamer terugkwamen, stond er een fles champagne met twee glazen klaar. Mijn vriend had hen namelijk in vertrouwen verteld wat hij van plan was. Echt super leuk dus! De bestemming van onze huwelijksreis weet ik al: Spanje, wij komen uiteraard terug!