Den Haag is een prachtige stad met het Internationaal Gerechtshof, het Nederlandse parlement en de meeste topmusea van het land. Den Haag behoort tot een van de mooiste steden ter wereld. De stad heeft verschillende vormen van openbaar vervoer, van bussen en trams tot veerboten en treinlijnen. Maar het staat ook bekend om de vele bedrijven die zich in en rondom de stad heen bevinden. Ben je op zoek naar vacatures in Den-Haag? Veel bedrijven zijn op zoek naar een paar nieuwe gezichten om hun team te versterken en hen te helpen groeien als bedrijf! 

Groot of klein bedrijf

Op zoek naar een groot internationaal bedrijf in Den Haag of gaat jouw voorkeur uit naar het werken binnen kleinere bedrijven? In een groot bedrijf kan het moeilijk zijn om een baan te vinden die bij u past. De sollicitatieprocedure voor een functie bij een groot bedrijf is vaak intimiderend, en je hebt misschien het gevoel dat je niet genoeg ervaring of opleiding hebt om in aanmerking te komen voor bepaalde functies. Maar maak je geen zorgen! Als je weet wat jouw onderscheidend maakt van de rest en waar jouw pluspunten liggen ben je al een stap voor. Veel kleine bedrijven zijn familiebedrijven. Hier word je meestal persoonlijker behandeld en is er meer aandacht voor de communicatie onderling. Dat betekent dat je kunt verwachten dat je met veel respect wordt behandeld. Je maakt deel uit van een team en van de familie wanneer je wordt aangenomen bij een klein bedrijf.

Den Haag

Den haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland in de stad wonen momenteel 552.995 mensen. De stad Den Haag is de op twee na grootste gemeente van ons land. Amsterdam en Rotterdam zijn de grootste, maar hierna volgt Den Haag. De koninklijke stad heeft veel hotels, monumenten en een politiek hart. Ook is er in Den Haag veel cultuur en kunst te vinden en is de stad altijd op zoek naar nieuwe ideeën en manieren om zichzelf te verbeteren. Ze proberen al jaren nieuwe dingen uit, zoals voetgangersstraten en openbaar vervoer, maar ze zijn nog steeds op zoek naar meer manieren om hun stad toegankelijker te maken en ze willen dat jij hen daarbij helpt.

Openbaar vervoer in Den Haag

In Den Haag is openbaar vervoer een noodzaak want de stad is ontzettend groot en een trekpleister voor toeristen. De stad heeft een uitgebreid netwerk van bussen die het grootste deel van de stad bestrijken en meerdere treinlijnen die je overal in Nederland brengen. Het is dan ook geen uitdaging om hier gemakkelijk met het ov naar je bestemming toe te reizen.  Daarnaast zijn er ook verschillende fietspaden in de stad waar je eventueel een fiets kunt huren en op eigen gelegenheid na werktijd bijvoorbeeld de stad kunt verkennen. Voor het openbaar vervoer heb je natuurlijk wel een ov kaart nodig of een geldig vervoersbewijs. Een kaartje kan je online kopen of ter plekke als je de bus in stapt. Voor het gebruiken van de trein is het mogelijk om vooraf bij het oplaadpunt een kaartje te kopen of je ov kaart op te laden.