iPhone 11 Hoesjes

De iPhone 11 behoort tot de beste iPhones en daarmee tot de beste smartphones die er bestaan. Als je een dergelijke smartphone in bezit hebt, dan is het vanzelfsprekend zaak hier voorzichtig en bedachtzaam mee om te gaan. Ondanks je voorzichtigheid zijn bepaalde situaties en gebeurtenissen waarbij je toestel schade kan oplopen echter niet altijd te voorkomen. Daarom is het bij het aanschaffen van een iPhone 11 zeer zinvol om meteen een van de beschikbare iPhone 11 hoesjes erbij te kopen. Hieronder lees je welke soorten smartphonehoesjes er eigenlijk zoal bestaan. Eerst gaan we dieper in op de voordelen van deze hoesjes.

iPhone 11 Hoesjes

De voordelen van smartphonehoesjes op een rijtje

Wanneer je je iPhone 11 met een passend hoesje uitrust, dan heb je daar de volgende voordelen bij:

  • Een hoesje beschermt het apparaat tegen krassen, barsten en (interne) schade.
  • Met een hoesje geef je je toestel extra karakter en persoonlijkheid mee.
  • Als je je telefoon van een hoesje voorziet zul je met een veiliger gevoel van je telefoon gebruik gaan maken. 
  • Sommige hoesjes bieden extra mogelijkheden, zoals het opslaan van pasjes en contant geld. Ook kun je met bepaalde soorten hoesjes je telefoon in een standaard neerzetten, zodat je comfortabel naar films kunt kijken. 

Welke soorten hoesjes bestaan er zoal?

Een belangrijke keuze die je bij het aanschaffen van je iPhone 11 hoesje zult moeten maken is voor welk type hoesje je gaat. Er zijn namelijk diverse soorten hoesjes te verkrijgen. De volgende soorten behoren daarbij tot de belangrijkste:

  • Een book case. Dit is misschien wel hoesje dat de beste bescherming biedt. Het zit helemaal om het toestel heen. Bovendien geven book cases meestal de mogelijkheid om je toestel diagonaal neer te zetten.
  • Een back cover. Dit hoesje beschermt alleen de achterkant van je telefoon.
  • Een screen protector. Dit is een beschermende laag die over het beeldscherm van je mobiele telefoon gaat.