infraroodpanelen

Infraroodpanelen zijn de verwarmingsbron van de toekomst. Mazout en gas verdwijnen stilaan van de markt. Waarom? Omdat infraroodpanelen nu eenmaal zeer milieuvriendelijk is, dat zijn mazout en gas absoluut niet. De infraroodpanelen van infrarood-specialist.be hebben een warmte-efficiëntiemodus van 50W / m2, wat zeer energiezuinig is. Meer zelfs, het is tot 300% goedkoper in vergelijking met andere elektrische verwarming. Bovendien verbranden de infraroodverwarming geen zuurstof en verspreidt de warmte zich gelijkmatig in de ruimte, wat resulteert in een zeer aangename warmte.

Nog voordelen van infraroodverwarming is dat het zeer gezond is voor het menselijk lichaam! Zo stabiliseert het de bloeddruk, verbetert het de hersenactiviteit en het heeft een dodelijk effect op schimmels en microben.

infraroodpanelen

Assortiment

Infrarood-specialist.be heeft een groot assortiment aan infraroodpanelen en infraroodverwarming. Alle panelen hebben een zeer stijlvolle look en komen met 5 jaar garantie.

Hybride: Hybride infrarood verwarming 2 in 1 (infrarood verwarming + convectie). Zij zijn de ideale vervangers voor elektrische bijverwamers. Dit omdat het de ruimte binnen enkele minuten al goed doet opwarmen.

Glas: De glazen panelen zien er enorm luxueus uit, waardoor het iedere interieur net dat tikkeltje extra geeft. Met zijn thermostaat zullen er ook extra kosten bespaard worden!

Keramiek: Wat is er mooier dan de schoonheid van natuursteen? Hun individualiteit  geeft het interieur een nieuwigheidseffect. Deze panelen hebben trouwens een levensduur tot wel 30 jaar!

Badkamer: De badkamer panelen zijn ook gemaakt van keramiek. Deze panelen kunnen zonder problemen ook gebruikt als hoofverwarming, waardoor je geen radiotoren meer nodig hebt. Onze badkamer panelen bezitten trouwens ook over handdoekhouders. HANDIG!!

Metalen: Onze metalen panelen zijn de goedkoopste infraroodpanelen in ons gamma, maar daarom niet minder slecht. Integendeel, zij worden het meest verkocht van allemaal door zijn uiterste scherpe prijs!

Twijfel je nog om infraroodverwarming te kopen? Vraag dan een demotoestel aan op onze website. Dit mag je 14 dagen gratis gebruiken. Na 14 dagen zal je overtuigd zijn van infraroodverwarming!