Als je voor een bedrijfsuitje, een school of een familie op zoek bent naar groepsaccommodaties is www.groepen.be de aangewezen plek om te beginnen met zoeken. Op deze site kun je 1.000 accommodaties vinden in een groot aantal landen in Europa. Er zijn accommodaties in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Portugal. Op de site zijn gedetailleerde beschrijvingen en foto’s te vinden van de groepsaccommodaties. Die geven voldoende informatie om te kunnen beoordelen of de betreffende accommodatie aan jouw eisen en verwachtingen voldoet. Het is verstandig om een paar van de reviews te lezen om te checken of jouw indruk van de accommodatie klopt.

Informatie over groepsaccommodaties

Het is opvallend hoeveel informatie er op www.groepen.be te vinden is. Dat is te danken aan de uitstekende verstandhouding die het bedrijf heeft met de eigenaren van de groepsaccommodaties. Je kunt op de site dus uitstekend zien of de groepsaccommodaties geschikt zijn voor de groep die jij daarmee naartoe wilt nemen. Het spreekt voor zich dat een accommodatie voor een schoolklas aan heel andere eisen moet voldoen als een accommodatie voor een zakelijk gezelschap of een vriendengroep. Door je groepsaccommodatie bij www.groepen.be te boeken is je vakantie al voor een groot deel geslaagd.

Relatie met de eigenaars

De organisatie achter www.groepen.be hecht veel belang aan een goed contact met de eigenaren van de groepsaccommodaties. Het bedrijf organiseert met zekere regelmaat bijeenkomsten. Daar wordt informatie uitgewisseld over de bedrijfsvoering van een groepsaccommodatie. Alle accommodaties die op de site worden aangeboden zijn door medewerkers van www.groepen.be persoonlijk bezocht. Tijdens die bezoeken controleren ze of de informatie op de site nog actueel is. Ook geven ze de eigenaren tips over methoden waarmee ze hun accommodaties nog interessanter kunnen maken voor groepen. De eigenaren volgen die in veel gevallen op, omdat ze dan meer boekingen krijgen.