Een van de meest moderne soorten vlaggen die populair is geworden zijn de beachvlaggen. Deze vlaggen zijn erg sierlijk, bestand tegen flinke stormen en andere schadelijke invloeden van het weer. En bovendien is een beachvlag natuurlijk niet alleen geschikt voor op het strand. Verschillende grote en kleine bedrijven maken al gebruik van beachvlaggen om hun bedrijf te adverteren. Online zijn er veel verschillende opties te vinden om deze vlaggen aan te schaffen, te monteren en te laten bedrukken met een eigen tekst en logo. Beachvlaggen dubbelzijdig bedrukken is tegenwoordig de standaard bij de aanschaf van een nieuwe vlag, zodat de bedrukking vanaf alle kanten goed zichtbaar is.

Welke soort beachvlaggen zijn er

Beachvlaggen worden meestal in een paar verschillende formaten aangeboden. Van een vlaggetje van een halve meterbreed tot een gigantische blikvanger die meters hoog boven uw bedrijf de lucht in steekt. Deze vlaggen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit polyester en worden bedrukt met kleuren die niet vervagen in de zon. Daardoor kan je van je beachvlag jarenlang plezier hebben, zonder dat je hem moet vervangen. 

Extra stevig gemonteerd en voorzien van alle accessoires

Beachvlaggen kunnen, afhankelijk van het formaat, op verschillende manieren worden gemonteerd. Je kunt ze op je eigen terrein plaatsen, als aan de gevel van je gebouw monteren of zelfs boven op je dak zetten. Voor kleinere vlaggen is het mogelijk om ze gewoon los te zetten op een zware voetplaat, op een parasolvoet of op een kruisvoet. Ook kunnen ze gemakkelijk met behulp van een grondboor in de grond worden verankerd.

Eenvoudig online bestellen

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven online die vlaggen en vlaggenmasten leveren. Dat is mooi voor de klant, ook omdat de flinke concurrentie de prijs omlaag drukt. Online bestellen is in een paar stappen gedaan. Voeg daarbij als afbeelding het gewenste logo toe, dat dan dubbelzijdig op je nieuwe beachvlag wordt gedrukt. Binnen een paar dagen heb je je producten dan in huis. Daarna zal gegarandeerd niemand je bedrijf nog over het hoofd zien.