Ook op zoek naar een goed werkende Afstandsmeter dat voor binnen en buiten geschikt is? Dan kunt u alvast stoppen met zoeken! Nadat ik mijn Afstandsmeter bij Fixami had besteld, wilde ik niets anders dan de meters van Fixami. Hieronder leg ik uit waarom ik juist bij Fixami mijn meter had aangeschaft.

Via andere

Net als u was ik bezig met het zoeken naar afstandsmeters, dat deed ik door veel websites te bezoeken en veel reviews te lezen. Alleen vond ik niet de geschikte website of product dat bij me paste. Vervolgens ben ik door een vriend verwezen naar Fixami. Hij had zijn meter daar aangeschaft en was zeer tevreden over de kwaliteiten van het product.

Bezoek aan website

Nadat ik naar hem had geluisterd, ben ik de website gaan bezoeken en  heb ik Afstandmeters opgezocht en ben ik veel reviews tegengekomen met veel sterren en tevreden klanten. Nadat ik de recensies had gelezen, besloot ik om naar het bedrijf te bellen voor wat advies en informatie over hun producten. Ik merkte aan de telefoon dat het bedrijf al gauw vriendelijk was om mij te informeren en adviseren.

Klantvriendelijk

Nadat ik met het personeel had gesproken. Ben ik verwezen naar het product: DeWalt DW033 Laser Afstandsmeter – 30m – DW033-XJ. Ik heb product vervolgens besteld en heb het thuis ook uitgetest. Ik was toen zeer tevreden over de Afstandsmeter en besloot voortaan om mijn producten bij Fixami te bestellen. Voor iedereen is er wel wat te vinden.