logo-topkoepel

opstand7Al een tijdje was ik op zoek naar een oplossing voor de vochtigheid in mijn badkamer. In het begin zat ik eerst te denken aan een of ander ventilatie systeem, maar dit werd heel erg prijzig. Een van de dingen waar ik mij ook aan ergerde in de badkamer, was dat het altijd donker was.

Oplossing

Een tijdje geleden zat ik tv te kijken en toen zag ik dat iemand hetzelfde probleem had. Het probleem was toen opgelost met het plaatsen van een lichtkoepel die ook nog eens open kon. Voor mij zou dit ook de ideale oplossing zijn, omdat de lichtkoepel ook voor extra licht zou zorgen.

lichtkoepelsVia het internet ben ik terecht gekomen op de website www.licht-koepels.be. Op deze website kon ik heel eenvoudig een lichtkoepel bestellen in een formaat naar keuze. Toen ik alles in de badkamer had nagemeten wist ik precies welk formaat ik moest hebben.

Het bestellen van de lichtkoepel ging eigenlijk zoals elke andere bestelling die via het internet wordt gedaan. De bestelling kwam een week later aan en daarom heb ik contact opgenomen met een aannemer. Volgens de aannemer kon de lichtkoepel makkelijk geplaatst worden, maar hij moest wel wat gereedschap huren.

Op de dag dat de lichtkoepel werd geplaatst was iedereen druk bezig. Binnen een paar uur zat er een gat in het dak dat ook weer gevuld werd met de lichtkoepel. Toen de lichtkoepel er in zat zag je een duidelijk verschil.

Met de lichtkoepel en het eindresultaat ben ik ontzettend tevreden.