tuinmeubel

Wij hebben nieuwe design buitenmeubelen en zijn daar erg blij mee! Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie van onze nieuwe tuin inrichting? Wij hebben geprobeerd de initiele moderne tuinstijl aan te houden en daarop hebben wij ook de loungeset gekozen. Het is een witte set geworden en eigenlijk ben ik daar nooit zo’n voorstander van. Maar een witte inrichting zou nou eenmaal het mooiste staan en toen wij zagen dat het materiaal erg makkelijk schoon te maken is, hebben wij hiervoor gekozen. Bij Dutch Riviera heb je veel keuze in loungesets en ander tuin meubilair en daarom raden wij dit bedrijf aan.

tuinmeubel Erg blij

De design buitenmeubelen werden al snel geleverd en zo konden wij het gelijk gebruiken. Eerst dachten wij dat wij nog iets te voorbarig waren geweest, maar een week later begon de zon al flink te schijnen en hebben wij veel tijd in de tuin doorgebracht. De loungeset bestaat uit losse onderdelen waardoor wij bijvoorbeeld ook een zetel in de zon kunnen zetten en een andere in de schaduw. Voor iedereen is er nu plek!

Hebben jullie al een nieuwe tuin inrichting of moeten jullie je daar nog op voorbereiden? Kijk dan ook eens op Dutch Riviera!